" Si crees en lo sueños ellos se crearán"


lunes, 2 de junio de 2014

ELS PEIXOS I ELS PESCADORS


Edat recomanada: a partir dels 4 anys.

Objectius: aprendre a contar, saber cooperar en equip, desenvolupament físic i capacitats motores.

Desenvolupament: es fa una rotllana amb alguns nens/es de la classe (cinc o més persones, però no moltes), seran els pescadors. I els altres nens/es es col·loquen fora de la rotllana, seran els peixos.
Els pescadors hauran de pensar entre ells, un número del 5 al 10. Faran una rotllana gran amb les mans agafades i els braços enlaire. 
Quan els pescadors donin permís, els peixos hauran d'anar corrent, passant per sota els braços dels altres companys, mentre aquests estaran contant en veu alta.
Quan els pescadors arribin al número que havien pactat, baixaran els braços de cop. Els nens/es que es quedin dins la rotllana, representen els peixos que han sigut pescats. Els peixos que s'han quedat fora de la rotllana significa que s'han salvat, així que continuen un altra cop amb la partida.

El joc s'acaba quan només queda una persona representant el peix, qui ha guanyat la partida. Es pot fer un altre vegada el joc, canviant els personatges (qui havia sigut peix que faci de pescador i viceversa).

No hay comentarios:

Publicar un comentario